Skip to content

Jong aan het werk

Hoe word je een aantrekkelijke werkgever?

Jonge medewerkers zijn voor veel bedrijven lastig te werven, te behouden en te begeleiden. Hoe word en blijf je als werkgever aantrekkelijk en toekomstproof voor jonge medewerkers?

Hulp nodig? Neem contact op met Nadine

Wat kun je verwachten?
Jonge medewerkers zijn voor veel bedrijven lastig te werven, te behouden en te begeleiden. Hoe word en blijf je als werkgever aantrekkelijk en toekomstproof voor jonge medewerkers?

Een van onze antwoorden hierop is door naar jongeren te luisteren en de dialoog met ze aan te gaan. De geschikte jongerendoelgroep aantrekken voor jouw sector of organisatie begint met goed werkgeverschap. Wat bied je jongeren op het moment dat je ze binnen hebt aan loopbaanmogelijkheden en begeleiding? Wat vertellen jongeren aan hun leeftijdsgenoten over jou als werkgever? In onze training Jong aan het werk delen we onze inzichten uit onderzoek naar motivatie en drijfveren van jongeren op de werkvloer. We helpen organisaties en leidinggevenden om jonge werknemers beter te begrijpen. Wat kenmerkt jongeren van nu? Waarin verschillen ze van andere generaties. Maar ook: wat hebben ze daarmee gemeen? Daarbij leer je van succesvolle praktijkvoorbeelden, van organisaties die het lukt toekomstbestendig te zijn door zich aan jongeren te verbinden, met hen mee te bewegen en effectief leiding te geven.

Deze training kunnen we uitbreiden naar een meerdaags traject waarin we ook jongerenacteurs betrekken en waarin je tussentijds met jonge medewerkers van je eigen organisatie in gesprek gaat. Met gesprektools die we je aanreiken.

Voor wie

HR-medewerkers, teamleiders en managers

Vorm

Workshop van 3 uur Uit te breiden naar (meer)daagse training, inclusief jongerenacteurs en gesprek met eigen medewerkers

Deelnemers

4-9 Meerdere deelnemers en in-company mogelijkheden op aanvraag

Prijs

€ 2.000 op locatie / € 1.750 online, ex BTW

Wat levert het op?

  • Je krijgt inzicht in de normen en waarden van jonge werknemers nu.
  • Je kunt bewuster omgaan met de behoeftes van jonge medewerkers en dit vertalen naar begeleiding en andere HR- activiteiten.
  • Je wisselt ervaringen en best practices uit met anderen / collega’s.
  • Na de workshop kun je verschillende generaties op de werkvloer beter met elkaar laten samenwerken en een omgeving creëren waarin ze van elkaar kunnen leren.

Heb je interesse?

Heb je interesse in dit aanbod voor jouw organisatie? Vul hiernaast je gegevens in. Dan nemen we snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie over de training